Πανεπιστήμιο Λευκωσίας


To Πανεπιστήμιο Λευκωσίας έχει περισσότερους από 14.000 φοιτητές, οι οποίοι προέρχονται από περισσότερες από 100 χώρες και είναι το μεγαλύτερο σε αριθμό φοιτητών πανεπιστήμιο στην Κύπρο, αλλά και το μεγαλύτερο εκτός Ελλάδος με γλώσσα διδασκαλίας την ελληνική.

Συνδυάζοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών, με τη διεθνοποιημένη διάσταση, αποτελεί την πρώτη επιλογή των φοιτητών από την Ελλάδα για σπουδές στο εξωτερικό, καθώς είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ομοταγές Πανεπιστήμιο ως προς τα Ελληνικά Α.Ε.Ι. ενώ οι τίτλοι σπουδών των αποφοίτων αναγνωρίζονται αντίστοιχα.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας αποτελεί την ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας, αφού διαθέτει μια σειρά από συγκριτικά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς αναγνωρισμένης ακαδημαϊκής αριστείας του.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει περισσότερα από 100 συμβατικά (δια ζώσης) και εξ αποστάσεως αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου με δυνατότητα επιλογής γλώσσας διδασκαλίας (Αγγλικά – Ελληνικά). Τα προγράμματα αυτά είναι άρτια σχεδιασμένα με άμεση διασύνδεση με την αγορά εργασίας και με υψηλό ποσοστό επαγγελματικής αποκατάστασης στην Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ένα επιπρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αποτελεί το γεγονός ότι ενώ το επίπεδο σπουδών είναι εφάμιλλο κορυφαίων πανεπιστημίων του εξωτερικού, το κόστος των σπουδών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, είναι συγκριτικά χαμηλότερο. Κάτι που καθιστά την επιλογή αυτή μια πολύ συμφέρουσα επένδυση, λαμβάνοντας υπόψη τα δίδακτρα, το κόστος διαμονής και διατροφής, καθώς και άλλα βασικά έξοδα.

Οι Διακρίσεις

Οι διακρίσεις και η αριστεία. σαν αποτέλεσμα μιας πολυετούς και διαρκούς προσπάθειας, κατέταξαν το Πανεπιστήμιο:                                                                                                                                                                                                                                                                                  

  • Στο 3% των καλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου από το Times Higher Education 
  • Ανάμεσα στα 601-800 καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως
  • Στη θέση #4 ανάμεσα στα ελληνικά πανεπιστήμια
  • Στα κορυφαία 201-250 παγκοσμίως, στον τομέα των Επιχειρήσεων και των Οικονομικών     (#1 σε Ελλάδα και Κύπρο και #47 στην ΕΕ στον τομέα)
  • Στα κορυφαία 201-250 στον Κόσμο και στον Τομέα της Εκπαίδευσης (#2 σε Κύπρο και Ελλάδα και #40 στην ΕΕ στον τομέα)
  • το πρώτο πανεπιστήμιο σε Κύπρο και Ελλάδα που επιτυγχάνει τη βαθμολογία, 5 QS Stars για Ιδρυματική Αριστεία, ως αποτέλεσμα της αξιολόγησης του QS Stars University Ratings System μαζί με μόνο άλλα 50 πανεπιστήμια ανά τον κόσμο.

Με προσιτά δίδακτρα και επίπεδο σπουδών που έχει αποσπάσει διεθνή αναγνώριση, με διαρκή άνοδο, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας διαμορφώνει μία επιλογή ουσίας και προοπτικής, σε περιβάλλον ασφάλειας και με μια από τις πλέον σύγχρονες πανεπιστημιουπόλεις.

Πληροφορίες - εγγραφές: www.unic-greece.gr Γεν. Αντιπροσώπευση Ελλάδας T. 801 1000 709 (αστική χρέωση / μόνο από σταθερό) & και 69720 89310 (από κινητό)