Ταξιδιωτικές υπηρεσίες off & online


Κρατήσεις ξενοδοχείων, συνεδριακών χώρων, εστιατορίων

Η μακρόχρονη συνεργασία και οι σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουν οικοδομηθεί έχουν σαν αποτέλεσμα ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα για την εξασφάλιση των βέλτιστων συνθηκών παροχών και κόστους για χώρους διεξαγωγής, φιλοξενίας, γευμάτων και δείπνων.

Εισιτήρια όλων των μέσων μετακίνησης

Διαθέτουμε online σύστημα με δυνατότητα 24ωρης προσωπικής εξυπηρέτησης για την έκδοση αλλά και αλλαγές σε κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων που πιθανό να προκύψουν ανάλογα με τις υποχρεώσεις προσκεκλημένων ομιλητών ή προέδρων. Αντίστοιχα υπάρχει η δυνατότητα άμεσης εξυπηρέτησης για την έκδοση εισιτηρίων με άλλα μέσα, σύμφωνα πάντοτε με τους όρους και τις συνθήκες λειτουργίας του κάθε μέσου.

Μετακινήσεις με πούλμαν

Ανάλογα με τις ανάγκες μετακινήσεων επιλέγονται πολυτελή λεωφορεία 17 – 48 θέσεων, με ιδιαίτερα ευγενικούς και διακριτικούς οδηγούς και συνοδευτικό προσωπικό.

VIP transfers

Για τις μετακινήσεις σημαινόντων προσωπικοτήτων διατίθεται στόλος διακριτικών πολυτελών αυτοικινήτων.

Εκδρομές, ξεναγήσεις

Κάθε τόπος έχει τα δικά του στοιχεία που τον κάνουν μοναδικό και αποτελούν αξιοθέατα που οφείλει να επισκεφτεί κανείς. Παράλληλα με τις υποχρεώσεις των συνέδρων σχεδιάζονται προγράμματα ξεναγήσεων και περιηγήσεων προσαρμοσμένα κάθε φορά στον διαθέσιμο χρόνο.