Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή


Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης παρέχει ολιστική βιωµατική περιβαλλοντική εκπαίδευση που ξεκινάει από τον παιδικό σταθμό και φτάνει έως τα μεταπτυχιακά και τα προγράμματα ενηλίκων δημιουργώντας μια ισχυρή αλυσίδα γνώσης.

Ο ιστορικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός εδώ και 118 χρόνια παρέχει ανώτερη γενική και τεχνική εκπαίδευση, βασισμένη στις σπουδές του Περιβάλλοντος, της Τεχνολογίας Τροφίμων, της Γεωργίας και των Βιοεπιστημών για νέους και ενήλικες δημιουργώντας την επόµενη γενιά συνειδητοποιηµένων πολιτών και επιστηµόνων.

Το ΙΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προσφέρει σπουδές στον αγροδιατροφικό τομέα σε καινοτόμες πρακτικές αγροτικής παραγωγής. Σε ένα πραγματικό αγρόκτημα με σύγχρονες υποδομές 700 στρεμμάτων και δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης, οι σπουδαστές αποκτούν όλες τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, χάρη στις σύγχρονες και καινοτόμες βιωματικές μεθόδους μάθησης που εφαρμόζονται στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής.

To Perrotis College – το τριτοβάθμιο τμήμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής –προσφέρει προπτυχιακές (Bachelor of Science) και μεταπτυχιακές σπουδές (Master of Science) πιστοποιημένες από το Cardiff Metropolitan University και αναγνωρισμένες από το ελληνικό κράτος ως προς την επαγγελματική ισοδυναμία. Η φοίτηση είναι 3ετής για τα προγράμματα B.Sc. και 2ετής για τα προγράμματα M.Sc.. Η διδασκαλία πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα.

Αν ενδιαφέρεσαι να σπουδάσεις γεωπονία, περιβαλλοντική επιστήμη, τεχνολογία τροφίμων, επιστήμες ζωής, διεθνή επιχειρηματικότητα και ψηφιακό μάρκετινγκ και να αποκτήσεις, ταυτόχρονα, πρακτική γνώση στον τομέα της επιλογής σου, τότε το Perrotis College είναι το κατάλληλο μέρος!

Το μοναδικό campus του Perrotis College - εντός των εγκαταστάσεων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής - σου δίνει τη δυνατότητα να ζήσεις μια φοιτητική ζωή παρόμοια με αυτή που προσφέρουν τα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και στην Αμερική. Επιστημονικά εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που δεν θα βρεις σε κανένα άλλο τριτοβάθμιο ίδρυμα στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τους ανοιχτούς χώρους που αποτελούν ζωντανά εργαστήρια θεωρίας και πράξης, εγγυώνται ένα επίπεδο σπουδών αντάξιο ιδρυμάτων του εξωτερικού, με τη διαφορά ότι βρίσκεσαι στη χώρα σου!