Ημερομηνίες διεξαγωγής: 3 ~ 5 Ιουνίου 2016
Τόπος διεξαγωγής: Λάρισα, Ξενοδοχείο Larissa Imperial


 H Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, σεμινάριο που άπτεται σε συγκεκριμένη θεματολογία της Εντατικής Θεραπείας. Το θέμα μας για αυτή τη χρονιά είναι:

«ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΙΛΙΑΣ: ΤΡΑΥΜΑ-ΦΛΕΓΜΟΝΗ-ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ»

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε όλους τους ιατρούς, νοσηλευτές, φυσιοθεραπευτές και γενικότερα στους παρόχους Υγείας που έχουν να αντιμετωπίσουν τις επείγουσες καταστάσεις που έχουν σαν αρχή τη κοιλία, αλλά δύνανται να δημιουργήσουν πολυποίκιλα προβλήματα και από τα υπόλοιπα όργανα όπως τους πνεύμονες, το αιμοποιητικό, το νευρο-μυοσκελετικό κλπ.
Ειδικότερα, βέβαια, απευθύνεται στους εργαζόμενους ιατρούς, νοσηλευτές και υπόλοιπο προσωπικό στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και των Επειγόντων. Διακεκριμένοι Έλληνες ερευνητές, αλλά και νεότεροι συνάδελφοι θα παρουσιάσουν τα επιμέρους θέματα.

Σκοπός μας είναι να να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες, και να γνωρίσουμε ότι νεότερο έχει δημοσιευθεί το τελευταίο διάστημα σε σχέση με την ανωτέρω θεματολογία και να δοθεί η ευκαιρία νέων συνεργασιών μεταξύ των κλινικών, τόσο στο επίπεδο το ερευνητικό όσο και στην καθημερινή πρακτική.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
LEONARDO PCO
Tηλέφωνο επικοινωνίας: 2410 254075
E-mail: info@leonardo-pco.gr